Lichtjes Run 21 december

Streefbedrag behaald Normal 7dc2fe1b180fa3c0e48832d20de345b320d0cf61
van totaal € 7.500 (351%)

Loop jij mee met de Lichtjes Run voor het Sophia Kinderziekenhuis?

De Rotterdam Running Crew heeft besloten om aan de sluiten bij de meer dan mooie Lichtjes voor Sophia actie met een extra run op woensdag 21 december. Die avond roepen we zoveel mogelijk hardlopers op om mee te doen met de lichtjes run. We houden die avond (en ook al bij de De Wilhelmina Haven Run ) een collecte voor de actie Lichtjes voor Sophia. Maar ook kan je op deze site eenvoudig een sponsoractie aanmaken als je dat leuk vindt.

Cornelis Rotterdam heeft zich aangeboden als plek om te starten en dat is natuurlijk super want daarmee starten we OP het Stadhuisplein Met een geweldige startlocatie, uitzicht op het stadhuis, een mooie route maar vooral in de donkere dagen een helpende hand voor Sophia is dit een run waar we een ieder oproepen om mee te doen. Natuurlijk zit het Sophia Kinderziekenhuis ook in de run opgenomen. Laat de kinderen van Sophia niet in de steek en doe mee!

We starten klokslag 20:00 uur en hebben weer drie afstanden, te weten de 3, 6 en 9 kilometer. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderdende loper.

Na afloop van de run kunnen we bij Cornelis Rotterdam nog een leuke kerstborrel houden. Om na te praten en wat ons betreft ook trots te zijn hoe we het Sophia hebben geholpen.

 

English: Rotterdam Running Crew organizes special Running Experiences by Rotterdam Next: 21 th December / start: 20:00 – location: Cornelis Rotterdam – Stadhuisplein

http://www.rotterdam-runningcrew.nl/

 

 

Inge Valkis

ivalkis@vriendensophia.nl