Lampionoptocht MMS Groep 6C

Tijmen & Groep 6c MMS
Qr
van totaal € 100 (2610%)

Ik ben Tijmen. Ik heb het afgelopen jaar twee operaties gehad in het Sophia Kinder Ziekenhuis. Dit was een moeilijke vervelende tijd.  Mijn klasgenootjes waren erg betrokken.  Ik heb veel lieve kaartjes, tekeningen, cadeautjes en berichtjes gekregen. Sommige vriendjes zijn zelfs op bezoek geweest bij mij  in het ziekenhuis. Ik vond het heel fijn dat zoveel lieve mensen aan mij dachten. 
Ik weet dat in deze donkere dagen ook weer vele kinderen in het ziekenhuis liggen. Ik wil hun graag steunen door een lichtjestocht te gaan lopen met mijn hele klas. We branden lichtjes om de zieke kinderen te laten weten dat wij aan ze denken en dat we hopen dat ze weer snel gezond naar huis mogen. Ik hoop dat de ouders, opa & oma’s, ooms en tantes, vrienden en buren van mijn klasgenoten ons ook willen sponseren. Dit jaar haalt de lichtjesaktie geld op voor het nieuw te realiseren Kinder hersencentrum wat het Sophia Kinder Ziekenhuis volgend jaar gaat openen. Het mooiste zou zijn als er uiteindelijk minder kinderen in het ziekenhuis  komen te liggen. Wilt u ons hierbij helpen en ons sponsoren door symbolisch een lichtje te kopen ? Met alle bedragen zijn we super blij! Hieronder kunt u digitaal geld over maken, een vast bedrag of onderin bij ander bedrag kunt u zelf uw keuze invullen.
Vrijdag 6 December zullen wij onze lichtjestocht gaan lopen met zijn allen. Wij hebben hier heel veel zin in ! 

Hartelijk bedankt voor uw donatie. Leuk als u een reactie achterlaat voor het kind wat u sponsort ! 

Bekijk alle
24-12-2019 | 10:40 Goed Bezig Tijmen !! Zet hem op :-)
10-12-2019 | 21:52 Omdat het aan mijn hart gaat al die zieke kindjes. Het is oneerlijk, en dit is het minste wat wij kunnen doen. Wesley & Savannah
09-12-2019 | 13:29
09-12-2019 | 07:25 Voor Tijmen en onze eigen dochter met CHD ❤️
08-12-2019 | 18:56
Bekijk alle

Lichtjestocht

06-12-2019 | 21:30 Vrijdagavond was het zover. DE LICHTJESTOCHT. De kinderen hadden er heel veel zin in. De weersvoorspellingen waren niet goed, veel regen en windkracht 5. Dat maakte het wel spannend of de optocht wel door kon gaan.  Gelukkig was het droog tijdens het verzamelen. Om half zeven spraken we af bij Brasserie Bijna Thuis. Bijna alle kinderen uit de klas waren aanwezig. Helaas waren er een paar ziek. Ouders, broertjes en zusjes kwamen gezellig mee. Na een groepsfoto bij de boom gingen we het bos in. Wat vonden de kids het geweldig om in het donker met hun zelfgemaakte lampion te lopen. Ook spannend want het was echt donker.  De lampionnen schenen hierdoor prachtig zichtbaar hun lichtje.  Na een groot rondje kwamen we weer uit bij Brasserie Bijna Thuis. Hier gingen we met zijn allen onder de overkapping zitten. Gelukkig maar want toen begon het heel hard te regenen. Van Brasserie Bijna Thuis kregen we heerlijke warme chocolademelk aangeboden met wat lekkers. Bedankt hiervoor. Nu was het moment voor de onthulling van het bedrag aangekomen. Donderdagavond, Sinterklaasavond hadden we het waanzinnige bedrag van 1.000 bereikt. Vandaag zijn er heel veel bedragen binnen gekomen. Tijmen las hardop alle totaal bedragen van de kinderen uit de klas op. Wow wat hebben ze allemaal hun best gedaan. Wat een betrokkenheid. Met een groot tromgeroffel van de kinderen maakte Tijmen het totaal bedrag € 2.121,00 . Dit overtreft echt alle verwachtingen. Zo mooi hoe trots de kinderen hierop zijn.  Brasserie Bijna Thuis besloot er nog een mooie donatie bij te doen en online kwamen er ook nog  bedragen binnen. Om half tien stond de teller op € 2.341,00 Trots en zeer tevreden viel Tijmen in slaap deze avond.   
Lees meer