De Pernisse Wielrenners en Shell Nederland

Gerrit de Heer
Qr
van totaal € 5.000 (105%)

Trots!!!

Eind 2020 hebben we contact gehad met de Vrienden van het Sophia. De afgelopen jaren hebben we dit contact opgebouwd door het organiseren van de Shell Wielertocht voor Sophia en het contact is warm. Door de sportieve inspanning en het daaraan gekoppelde doel hebben we al heel veel goeds kunnen doen met elkaar. Door Corona konden we niet fietsen in een groep en door de bredere impact van het virus was de fundraising binnen de Vrienden van het Sophia ook minder.

We hebben daarom besloten om de actie ‘de Lichtjes voor Sophia’ proberen te ondersteunen. Nog even in de herinnering we hebben hiermee het moeder kind centrum ondersteund, waarbij kinderen voor de geboorte al worden behandeld, er overlijden namelijk jaarlijks 1400 kinderen rondom de geboorte.

We hadden het idee dat we met deze actie wel ‘iets’ aan geld bij elkaar zouden krijgen, maar we kunnen met trots melden dat we een prachtig bedrag bij elkaar hebben gebracht van:

5280 euro

De Pernisse community heeft samen met hulp van Shell collega’s buiten Pernis en Shell Nederland een prachtig bedrag bij elkaar gebracht van 5280 euro. Wij zijn enorm trots dat we dit bedrag met jullie hulp kunnen en mogen overhandigen, aan dit fantastische doel.

Dat hebben we zonder te fietsen, toch maar weer mooi bij elkaar gefietst! 😉

Namens de Vrienden van het Sophia

DANK! DANK! DANK!

 

Ger van Tussenbroek en Gerrit de Heer