Wij verkopen kerstspeldjes voor het Sophia Moeder en Kind Centrum!

Cavallaro Napoli Rotterdam
Qr
van totaal € 700 (97%)


 

Namens Cavallaro Napoli Rotterdam hebben wij een mooi initiatief in samenwerking met Erasmus MC -Sophia kinderziekenhuis. Wij verkopen in de winkel kerstspeldjes voor € 5,- en het gehele bedrag wordt gedoneerd aan het Sophia! Je kunt ook doormiddel van dit account symbolisch een bedrag doneren met een mooie tekst waarom jij doneert.

Wij zeggen; kom gezellig naar onze winkel geheel in kerstsfeer en doneer! Wij bevinden ons op de meent 83A naast Restaurant Napoli. Je kunt ons bereiken via 010 - 213 3186 of via de mail rotterdam@cavallaronapoli.com. Openingstijden: ma 12 - 18, di t/m vr 10 - 18, za 09 - 18 en zo 12 - 18

Wat ga je steunen?

In 2020/2021 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. Steun jij deze actie met de aanschaf van een kerstspeldje? Alvast bedankt!

 

Wij; Lisa, Natasja & Claudio kijken uit naar je bezoek bij ons in de winkel!